LD Seating

LD Seating är en serie som hämtat sin inspiration från tjeckisk tradition, såväl när det gäller tillverkning som sömnad. Med hög kvalitet och genuin yrkeskunskap som riktmärken. Dessutom är den präglad av italiensk design när den är som bäst.

Till leverantörens hemsida

Plust Collection

Plust Collection skapades 2007 som ett designmärke med inriktning på möbler, krukor, accessoarer och belysning.
Varumärket har sedan dess en rad lyckade samarbeten med välkända designers som Form Us With Love, Cédric Ragot, Matali Crasset, Joe Velluto med flera.

Till leverantörens hemsida

MIDJ

MIDJ startade för mer än 30 år sedan och har sedan dess byggt upp ett mycket brett produktsortiment med stolar, bord, loungemöbler, förvaring och belysning. Allt från enklare produkter till riktigt hög designnivå.

Till leverantörens hemsida

Colos

Colos tillverkar fräscha, trendiga möbler formgivna av unga internationella designers. I sortimentet finns stolar och bord till attraktiva priser, både för utomhus- och inomhusmiljöer.

Till leverantörens hemsida

Softrend

Softrend är en estländsk tillverkare med ett mycket intressant sortiment. Företaget fokuserar på flexibla modulsoffor för lounger, entréer, matsalar och även produkter för att bygga ett “rum i rummet”.
Softrend har 20 års erfarenhet när det gäller att utveckla och producera stoppmöbler.
Till leverantörens hemsida

Ferroluce

Ferroluce är ett företag specialiserat på lampor som grundades år 1982 med fokus på utmärkt italienskt hantverk. Tillverkningen finns endast i Italien och varje produkt är en harmoni av former och färger som ger den sin unika personlighet. Om du letar efter rätt inredningslösning som samtidigt känns personlig, är Ferroluce ett självklart val.

Till leverantörens hemsida